DET DU IKKE SER

det-du-ikke-ser-front

Det er bare vi selv som kan endre vår tilværelse.
Det er kun én person det gjelder, deg selv.

Alle har en historie. Dette er min.
Hele historien fra skiulykken i Hemsedal 14.02.16 til 14.02.21. 5 års kamp, også mot meg selv, og alt imellom.

Det tok flere operasjoner, mye smerte, sorg, savn, skam og en låramputasjon før det snudde helt. Fra sorg til mestring og glede, fra savn til nye mål og drømmer. Fra smerte til vilje, mot og handling. Lære å leve med.

Paragolf, svømming og padling ble en viktig del av terapien på veien tilbake. Mot og mestring. Gleden driver meg fremover. Mennesker jeg har møtt på min vei disse årene gir energi. Hjelpeapparatet, heiagjengen og fellesskapet.

Dette er en bok som med håp fremmer livslysten og påfyll i livsbanken. Den jeg var ble borte 14.02.16 den jeg er i dag tok 5 år. Jeg har det absolutt bra nok i et nydesignet liv og står fremdeles støtt på et eget og et høyteknologisk ben.

Det du ikke ser
ISBN 978-82-93206-48-4
Innbundet. kr 298

Bilder

boken-det-du-ikke-ser8
boken-det-du-ikke-ser5
boken-det-du-ikke-ser6
boken-det-du-ikke-ser4
boken-det-du-ikke-ser7
boken-det-du-ikke-ser1
boken-det-du-ikke-ser3
boken-det-du-ikke-ser2